koekblik.com > wat we doen
home portfolio wie we zijn wat we doen hoe we dat doen contact
Adviesdiensten

Koekblik Producties levert adviesdiensten. Gericht op no-nonsens en met een wijde, nieuwsgierige blik adviseert Koekblik op gebieden die raken aan de kern van openbaar bestuur.

De meeste van onze gesprekspartners begeven zich in de overheids-, culturele en dienstverlenende sectoren. Onze academische en werkachtergrond maakt dat wij beschikken over kennis van, en inzicht in de processen waar onze opdrachtgevers mee te maken hebben. Als volwaardige gesprekspartner verkeren wij zodoende in een unieke positie om wensen en kennis van opdrachtgevers op een constructieve manier om te zetten in praktische plannen. In de meeste gevallen resulteert een consult in een stappenplan of een beleidsadvies. In aanvulling daarop blijft Koekblik bovendien beschikbaar voor assistentie tijdens de implementatiefase.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op dit vlak, of ons een casus voorleggen, bel dan vrijblijvend Stijn van Rooij op 06-47630680.

Projectleiding

Een project tot een goed eind brengen is geen sinecuur. Het vraag om overzicht, teamplay en duidelijkheid. Koekblik Producties biedt projectleiding voor onderwerpen die te maken hebben met openbaar bestuur en ICT

Projectmatig werken doet steeds vaker zijn intreden. Op een flexibele manier met een aantal experts een initiatief aanvliegen geeft energie en biedt know-how op de plek waar deze nodig is. We constateren echter vaak dat een coherente aanpak ontbreekt. Dit leidt tot nodeloze vertraging.

Koekblik Producties houdt overzicht en biedt net die extra kennis die uw project tot een succes maakt. We sluiten daarbij aan op uw organisatie en experts. Wij zetten deze in hun kracht en begeleiden waar het nodig is.

Koekblik Producties heeft onder meer ruime ervaring in het begeleiden van websites en social mediaprojecten. Bij deze projecten zijn de projectduur en -kosten cruciaal. Mr als Koekblik Producties letten we niet alleen daarop, maar ook dat de kwaliteit van het project uitmuntend is. We maken daarbij, waar nodig, gebruik van projectstandaarden, maar denken ook graag flexibel met u mee. Zo maken we samen met u elk project tot een succes.

iPad

Steeds meer bedrijven en instellingen vergaderen papierloos. De iPad en andere tablets maken het mogelijk dat uw organisatie efficienter en flexibeler gaat werken. Niettemin moet uw organisatie wel zijn ingericht om op een gebruiksvriendelijke manier papierloos te werken.
Wij zijn uitstekend op de hoogte waar Abraham de iPad mosterd haalt, en delen die kennis graag met organisaties die gebruik willen maken van tablets. Ons advies is maatwerk. Dit betekent dat we per situatie bekijken, afhankelijk van uw wensen, welke infrastructuur, Apps en cursussen passend zijn.

Onze ervaring leert dat de iPad top-down de weg naar organisaties vindt. Dit betekent dat directies en raden van commissarissen of toezicht als eerste te maken krijgen met de iPad. Onze academische achtergrond maakt dat wij beschikken over kennis van, en inzicht hebben in processen waar deze actoren mee te maken hebben. Hiermee kunnen wij als geen ander aansluiten bij uw wensen en prioriteiten om op een naadloze manier papierloos werken te implementeren in uw organisatie.

Eerder hebben wij onze kennis onder meer ingezet voor woon- en zorgstichting 't Heem, het Udens College en woningbouwcorporatie Tiwos